Έπειτα από ένα αναγκαστικό διάλειμμα λόγω COVID-19 ξεκίνησε ο 7ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Συμμετοχές μέχρι 26/2 σε ψηφιακή μορφή στον Κο Τζωρμπατζάκη ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Στείλτε μια ή δύο δικές σας φωτογραφίες με θέμα "Μέσα από ένα παράθυρο". Φωτογραφίστε τη ζωή μέσα από οποιοδήποτε παράθυρο (σπιτιού, αυτοκινήτου, αεροπλάνου, πλοίου, κάστρου ακόμα και υπολογιστή ή όποιο άλλο παράθυρο φανταστείτε). Καλή επιτυχία!

Το 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου με το πέρας της δύσκολης και ιδιαίτερης αυτής σχολικής χρονιάς και κάνοντας έναν απολογισμό, έχει να αναδείξει τις παρακάτω δράσεις / δραστηριότητες που στοχεύουν στη δημιουργία κινήτρων προς δραστηριοποίηση μαθητών και καθηγητών σε διάφορους τομείς αναδεικνύοντας τα πολύπλευρα ενδιαφέροντά τους. Σύμφωνα με το πνεύμα αυτό, τη φετινή σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις που αφορούν:

 Το 10o Γυμνάσιο Ηρακλείου, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων της Α΄, Β' και Γ' Τάξης, συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του για την προσπάθειά τους κατά τις εξετάσεις. Οι Αριστούχοι για το Σχολικό Έτος 2016-2017 είναι:

Δελτίο Τύπου
Το 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου με το πέρας της σχολικής χρονιάς και κάνοντας έναν απολογισμό, έχει να αναδείξει τις παρακάτω δράσεις ? δραστηριότητες που στοχεύουν στη δημιουργία κινήτρων προς δραστηριοποίηση μαθητών και καθηγητών σε διάφορους τομείς αναδεικνύοντας τα πολύπλευρα ενδιαφέροντά τους.

Ενημερωτικά Γονέων-Παιδιών

Ενημερωτικό Σημείωμα για τις Γραπτές Εξετάσεις Ιουνίου --> ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Σύντομος Οδηγός για την Διαχείριση των Εξετάσεων από το ΕΛΜΕΠΑ --> ΟΔΗΓΟΣ

Ενημερωτικά για γονείς και παιδιά (Κακοποίηση, Βία, Διαδίκτυο) --> ΔΕΙΤΕ

Επιλογές Σπουδών Μετά το Γυμνάσιο --> Σ.Ε.Π

 

 

 
 
 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Focus On Europe Our School Meets Europe!
COMENIUS
2012-2014
ERASMUS+ KA1
2014-2016

logo

ERASMUS+ KA1
2016-2018
ERASMUS+ KA2
2016-2019
creative learning LOGO logo
Euro Movie Makers

ERASMUS+ KA2
2019-22

ERASMUS+ KA2
2020-23