Έπειτα από ένα αναγκαστικό διάλειμμα λόγω COVID-19 ξεκίνησε ο 7ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Συμμετοχές μέχρι 26/2 σε ψηφιακή μορφή στον Κο Τζωρμπατζάκη ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Στείλτε μια ή δύο δικές σας φωτογραφίες με θέμα "Μέσα από ένα παράθυρο". Φωτογραφίστε τη ζωή μέσα από οποιοδήποτε παράθυρο (σπιτιού, αυτοκινήτου, αεροπλάνου, πλοίου, κάστρου ακόμα και υπολογιστή ή όποιο άλλο παράθυρο φανταστείτε). Καλή επιτυχία!

Από την Δευτέρα 05/04/21 έως και την Παρασκευή 09/04/21 το σχολείο θα λειτουργήσει με Τηλεκπαίδευση!!!

Υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης 131451/ΓΔ4/30-09-2020 (ΦΕΚ 4264 /30-09-2020), σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση κατάληψης ή απαγόρευσης λειτουργίας του σχολείου τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας Webex.

Οι ηλεκτρονικές τάξεις των καθηγητών του σχολείου μας θα βρίσκονται ΕΔΩ. Οι μαθητές/τριες οφείλουν να συνδέονται με το ονοματεπώνυμο τους αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτοί στην ηλεκτρονική τάξη. 

Οδηγίες σύνδεσης για μαθητές/τρίες: ΕΔΩ και ΕΔΩ & VIDEO (Η καταχώρηση του email του μαθητή/τριας δεν είναι υποχρεωτική).

Στην πλατφόρμα μπορούν να συνδεθούν ακόμα και μαθητές που δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο, και να παρακολουθήσουν μαθήματα με αστική χρέωση μέσω σταθερού τηλεφώνου. Οδηγίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Υπουργείο όρισε ότι: Η συμμετοχή των μαθητών/τριων στην τηλεκπαίδευση είναι υποχρεωτική οπότε oι απουσίες καταγράφονται κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγραφή της εικόνας ή της ομιλίας άλλου προσώπου κατά τη διάρκεια των δικτυακών μαθημάτων είναι παράνομη και επισύρει αστικές, ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα ενημερώστε μας ΜΟΝΟ με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για ρύθμιση των απουσιών. (ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!-ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ)

Αν σε κάποιο μάθημα δεν μπορέσετε να συνδεθείτε σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω π.χ τεχνικού προβλήματος από μεριάς του καθηγητή και δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης παραμένει ίδιο με το κανονικό πρόγραμμα του σχολείου που έχουν οι μαθητές/τριες.

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την Υπουργική Απόφαση με αριθμό 155689 /ΓΔ4/14-11-2020 το ωράριο των μαθημάτων τροποποιείται ως εξής:
Ώρα Από Έως
1η 8:30 9:10
2η 9:20 10:00
3η 10:10 10:50
4η 11:00 11:40
5η 11:50 12:30
6η 12:40 13:20
7η 13:30 14:10

 

Το 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου με το πέρας της δύσκολης και ιδιαίτερης αυτής σχολικής χρονιάς και κάνοντας έναν απολογισμό, έχει να αναδείξει τις παρακάτω δράσεις / δραστηριότητες που στοχεύουν στη δημιουργία κινήτρων προς δραστηριοποίηση μαθητών και καθηγητών σε διάφορους τομείς αναδεικνύοντας τα πολύπλευρα ενδιαφέροντά τους. Σύμφωνα με το πνεύμα αυτό, τη φετινή σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις που αφορούν:

Παρακαλούμε όταν έχετε τεχνικά προβλήματα να μας ενημερώνετε

με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. διότι πρέπει να έχουμε γραπτά την αναφορά σας.

Το σχολείο δεν διαθέτει γραμματεία και ο διευθυντής έχει και άλλες αρμοδιότητες (αφού το σχολείο λειτουργεί εξ αποστάσεως μεν κανονικά δε)

οπότε δεν είναι δυνατόν να απαντά όλες τις γραμμές όταν απαιτείται.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/4 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κ. ΜΙΜΙΝΟΥ 

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/4 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ Γ3.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/4 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κ. ΚΟΚΛΑ

Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες λόγω COVID-19 και σταθμίζοντας την συμμετοχή των μαθητών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και στη δια ζώσης που προηγήθηκε, αποφάσισε για την προαγωγή/απόλυση ΟΛΩΝ των μαθητών εκτός όσων διέκοψαν τη φοίτησή τους π.χ αλλοδαπούς (δεν αφορά τους μαθητές που είχαν υποβάλει υπεύθυνη δήλωση λόγω covid-19).

Οι έλεγχοι προόδου θα σας σταλούν με email την ερχόμενη εβδομάδα.

Προσεχώς θα υπάρξει ανακοίνωση για τις ηλεκτρονικές εγγραφές για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στο Λύκειο.

Παίξτε
"Οι Θησαυροί της Κάντια"
candia

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Focus On Europe Our School Meets Europe!
COMENIUS
2012-2014
ERASMUS+ KA1
2014-2016

logo

ERASMUS+ KA1
2016-2018
ERASMUS+ KA2
2016-2019
creative learning LOGO logo
Euro Movie Makers

ERASMUS+ KA2
2019-22

ERASMUS+ KA2
2020-22