Ανακοινώνεται το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του 10ου Γυμνασίου για την εβδομάδα από Δευτέρα 11/5/2020.

Οι μαθητές παρακαλούνται να συνδέονται στον σύνδεσμο κάθε εκπαιδευτικού (έχει σταλεί με e-mail στους γονείς/κηδεμόνες) ΑΚΡΙΒΩΣ την ώρα έναρξης του μαθήματος για να μην υπάρχει καθυστέρηση. Οι οδηγίες σύνδεσης και γενικά συμμετοχής των μαθητών στην εξ αποστάσεως διδασκαλία υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του σχολείου.

 

Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί εξ αιτίας της εξάπλωσης του νέου ιού COVID-19, το Υπουργείο Παιδείας προχωρά σε ενέργειες που θα κάνουν εφικτή τη διδασκαλία των μαθητών μας από απόσταση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή των στοιχείων ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email) των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών, στο σχολείο μας και στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο mail που θα στείλουν οι γονείς παρακαλούμε να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμό τους, το ονοματεπώνυμο των μαθητών και την τάξη στην οποία φοιτούν.

Εναλλακτικά μπορούν οι κηδεμόνες να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα. https://forms.gle/djB8jRaZLyM5Q57k7

Όλο το υλικό που αφορά την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση θα αναρτάται στην ακόλουθη διεύθυνση της ιστοσελίδας μας:

Μαθητές--> Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση ή

http://10gym-irakl.ira.sch.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=44&Itemid=279

Προτείνεται επίσης η εγγραφή του μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στην διεύθυνση : https://register.sch.gr/students/  προκειμένου να έχει πρόσβαση σε κλειστές ηλεκτρονικές τάξεις.

Οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας.

Οδηγίες Χρήσης της Πλατφόρμας Ασύγχρονης Εκπαίδευσης eclass.

Οδηγίες για Τηλεδιασκέψεις για τους μαθητές.

Οδηγίες για πρόσβαση στο Email σας ως μαθητές-χρήστες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Προσωπικά Δεδομένα - Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Συμβουλές για γονείς ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Oι ηλεκτρονικές τάξεις του σχολείου μας παρουσιάζονται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=3056

Οι τάξεις που παρατίθενται είναι υπό συνεχή ανανέωση.

Οι τάξεις στη φάση αυτή είναι ανοικτές, δηλαδή διαθέσιμες χωρίς να χρειάζεστε εγγραφή ή κωδικό.

Όι μαθητές κάθε τμήματος πρέπει να μπουν στις δικές τους τάξεις και να μελετήσουν το υλικό και να υλοποιήσουν τις εργασίες που έχουν ανατεθεί από τους καθηγητές, στέλνοντας αν χρειάζεται τις απορίες τους και τις εργασίες τους με τον προσφορότερο τρόπο (Αν έχουν κωδικό ΠΣΔ μέσω της e-τάξης ή στο email του καθηγητή ή του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Να μελετάτε το σύνδεσμο "ανακοινώσεις" στο e-class για οδηγίες. Ελέγχετε και το ημερολόγιο αν δεν εμφανίζονται προθεσμίες (με κόκκινη κουκίδα) εκτελείτε τις δραστηριότητες όποτε θέλετε. Οι απαντήσεις σας θα ελεγχθούν όλες όταν επιστρέψουμε με το καλό στο σχολείο.

Όπως τονίζει και το υπουργείο  η συμμετοχή των μαθητών δεν είναι υποχρεωτική ούτε λαμβάνονται απουσίες.Γίνεται για να μην χαθεί η επαφή των μαθητών με την μαθησιακή διαδικασία.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η ασύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία έχει επομένως ήδη ξεκινήσει.

Για την σύγχρονη αναμένονται συγκεκριμένες οδηγίες από το Υπουργείο.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παίξτε
"Οι Θησαυροί της Κάντια"
candia

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Focus On Europe Our School Meets Europe!
COMENIUS
2012-2014
ERASMUS+ KA1
2014-2016

logo

ERASMUS+ KA1
2016-2018
ERASMUS+ KA2
2016-2019
creative learning LOGO logo
Euro Movie Makers

ERASMUS+ KA2
2019-22

ERASMUS+ KA2
2020-22