Πιστεύω και στηρίζω αυτή την πρόταση, γιατί προσπαθούν να φτιάξουν ανθρώπους να μην έχουν γνώμη, φτωχό λεξιλόγιο έτσι ώστε να μην μπορούν να καταλάβουν τους ??πυροβολισμούς?? που τους βομβαρδίζουν και αυτοί σαν άβουλα όντα να κάθονται να τα αποδέχονται όλα. Αυτή είναι η σημερινή γενιά.

Αυτό που ήθελαν να φτιάξουν το πέτυχαν. Σιγά σιγά μέσα από την τηλεόραση κυρίως, παρουσιάζοντας ολοένα και περισσότερα ξενόφερτα πράγματα κατάφεραν να μας αποκόψουν από το δικό μας πολιτισμό, από τη δική μας γλώσσα, από τα πιστεύω μας, από τα ιδανικά μας. Άνθρωποι χωρίς διάθεση, σκυμμένα κεφάλια, ανέκφραστα πρόσωπα, απαισιοδοξία, οικονομικές δυσκολίες, καθημερινός αγώνας για επιβίωση. Μπράβο τα κατάφεραν!

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΩΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

H ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο Κ. ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟ

Ενημερωτικά Γονέων-Παιδιών

Ενημερωτικό Σημείωμα για τις Γραπτές Εξετάσεις Ιουνίου --> ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Σύντομος Οδηγός για την Διαχείριση των Εξετάσεων από το ΕΛΜΕΠΑ --> ΟΔΗΓΟΣ

Ενημερωτικά για γονείς και παιδιά (Κακοποίηση, Βία, Διαδίκτυο) --> ΔΕΙΤΕ

Επιλογές Σπουδών Μετά το Γυμνάσιο --> Σ.Ε.Π

 

 

 
 
 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Focus On Europe Our School Meets Europe!
COMENIUS
2012-2014
ERASMUS+ KA1
2014-2016

logo

ERASMUS+ KA1
2016-2018
ERASMUS+ KA2
2016-2019
creative learning LOGO logo
Euro Movie Makers

ERASMUS+ KA2
2019-22

ERASMUS+ KA2
2020-23